Proto vás prosím: Studujte katechismus vášnivě a vytrvale!

Vykročte s YouCatem

27. 2. 2015 8:57
Rubrika: Youcat - videokatecheze | Štítky: youcat

Snad všichni o YouCatu slyšeli. Mnozí jistě četli. Nadšenci poctivě studovali nebo studují. Jiní do něj nahlédnou, když hledají odpověď. A některým se na YouCat práší na poličce nebo leží na dně zásuvky… Není to ale škoda?

Nabízíme nový způsob, jak studovat YouCat a to skrze videa. Iniciativa Newman Connection ve spolupráci s Vanderbiltovou univerzitou připravila sérii krátkých videí věnovaných Katechismu pro mládež – Youcatu. Řečeno papežem Benediktem XVI.: 

„Tato kniha je vzrušující, protože nám vypráví o našem vlastním osudu a hluboce se dotýká každého z nás."

Na blogu youcat.signaly.cz a v s.magazinu najdete každý týden dvě nová videa s českými titulky, které nabízejí možnost jak osobního studia, tak ve společenství. Videa jsou vždy součástí článků v rubrice youcat-videokatecheze.

Ke každému videu vždy najdete krátký souhrn (perex), o čem video je, k čemuž hledáme a vyzýváme dobrovolníky, kteří by byli ochotni třeba jen k pár videím tento krátký úvod napsat. Také nám z celkových 26 videí chybí ještě pár posledních přeložit a „otitulkovat“ a i s tímo se obracíme na vás s prosbou o pomoc a spolupráci. Ochotní dobrovolníci prosím pište na [email protected] nebo do vzkazů @Terina_Demlovic. Děkujeme!

Zobrazeno 2216×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Zdeňka Ptáčková